Syzygy and Ars Thanea

Przestrzeń sprzyjająca kreatywnej pracy

  • Konsultacje, Wykonawstwo

  • Biuro

  • Technologia

  • Warszawa, Polska


  • 1300 m²

  • 5 miesięcy

Klientom zależało na oryginalnym pomyśle i byli bardzo otwarci na niestandardowe rozwiązania.

Przygotowane wnętrza utrzymane są w spójnej, spokojnej, ale nie często spotykanej w biurowych wnętrzach kolorystyce, gdzie głęboka zieleń łączy się z grafitem, szarościami, beżami oraz drewnem.
Wszystko to uzupełnione sporą dawką naturalnej zieleni. W recepcji proste formy zabudowy łączą się z metalową konstrukcją lady, której front wypełniają cięte elementy drewnianych pali.
Poza przestronnym, jasnym open space, pracownicy SYZYGY i Ars Thanea mają do dyspozycji dużą kuchnię, salę konferencyjną, focus roomy, budki do rozmów, gabinet oraz dwie strefy chill-out.
Piękny, ciemny odcień zieleni w połączeniu z czarnymi, metalowymi konstrukcjami wykorzystanymi na recepcji, w zabudowach czy nawet podwieszanych kwietnikach oraz szprosowanymi przeszkleniami nadają wnętrzu industrialnego charakteru.
Do tego dodające ciepła drewniane lamele i drewno licowane, a także wyjątkowa, zielona stolarka – to wszystko dało elegancki, ale też i przytulny efekt.
W kuchni wrażenie robi podłoga z wzorzystych płytek.
Ważnym elementem w budowaniu klimatu wnętrz tego biura są sufity pomalowane na zielono, uzupełnione o podwieszane panele akustyczne. Więcej

Zapraszamy do kontaktu

Napisz do nas

Używamy plików cookie, aby poprawić komfort korzystania z serwisu.

Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub dostosować ustawienia, aby zmienić swoje preferencje. Przeczytaj więcej w naszym Oświadczeniu o plikach Cookie.

Dostosuj