A German Investor

Remont wejścia

  • Konsultacje, Design, Wykonawstwo, Meble

  • Biuro

  • Nieruchomości

  • Amsterdam, Holandia


  • 250 m²

  • 8 weeks

"Tétris w pełni odnowił i przekształcił wejście, recepcję i kawiarnię biurowca przy Weesperstraat w centrum Amsterdamu. Wejście zostało przekształcone w lekką i ciepłą przestrzeń, która zachęca gości i mieszkańców do wejścia do budynku. Dzięki licznym obszarom wypoczynkowym, jak kącik kawowy, przestrzeń jest nie tylko funkcjonalna, ale tworzy także miejsce spotkań. Celem klienta było nadanie nowego życia budynkowi, odnawiając wejście, aby przyciągnąć nowych najemców. Tétris zaprojektował i zbudował całe wejście w ciągu dwóch miesięcy.

Zapraszamy do kontaktu

Napisz do nas

Używamy plików cookie, aby poprawić komfort korzystania z serwisu.

Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub dostosować ustawienia, aby zmienić swoje preferencje. Przeczytaj więcej w naszym Oświadczeniu o plikach Cookie.

Dostosuj