A German Investor

Entrance refurbishment

  • Consultancy, Design, Build, Furniture

  • Office

  • Real Estate

  • Amsterdam, Netherlands


  • 250 sqm

  • 8 weeks

Tétris fully renovated and transformed the entrance, reception desk and coffee corner of the office building on Weesperstraat street in the center of Amsterdam. The entrance was transformed into to a light and warm space that invites visitors and occupants to enter the building.

Thanks to the many sitting areas and the coffee corner the space is not only functional but a place where people can meet as well. The client’s ambition was to breathe new life into the building by upgrading the entrance to attract new tenants. Tétris designed and built the whole entrance in two months.

 

We'd love to hear
from you

Get in Touch

We use cookies to enhance your user experience.

You can accept all cookies or customise settings to change your preferences. Learn more in our Cookie Statement.

Customise