SCI Jean Constant

CAT A works of a lobby and common areas

  • Design, Build, Furniture

  • Office

  • Real Estate

  • Villeneuve d'Ascq, France


  • 60 sqm

  • 1 month

In order to lease its spaces, the Jaurès Constant SCI asked Tétris to design and build the lobby and common areas for one its building Wedge in Villeneuve-d'Ascq (59).

Overlooking the "Sart" building in Villeneuve-d'Ascq, the building is inspired by the world of golf. The design and signage are divided into three themes: “the bunker” (golf sand pit) with materials evoking sand, “the green” with the incorporation of plants and “the basin” with the evocation of water. It was chosen to integrate welcoming furniture on the landings in order to take advantage of the views, by making intelligent uses of the spaces.

The works were completed in 4 weeks.

 

 

We'd love to hear
from you

Get in Touch

We use cookies to enhance your user experience.

You can accept all cookies or customise settings to change your preferences. Learn more in our Cookie Statement.

Customise